Raskaan kaluston maalaamo Varsinais-Suomessa

Tarvaspinnoite on kokenut ja osaava raskaan kaluston maalaamo. Maalaamme muun muassa kuorma-auton runkoja, hyttejä ja perävaunuja. Raskaan kaluston maalaus pitää sisällään myös erilaisten koneiden ja laitteiden, kuten kuormaajien ja maansiirtokoneiden, maalaukset.


Käytössämme on eri maalausjärjestelmiä ja maaleja. Maali valitaan käyttökohteen mukaisesti. Hyttipuolella käytämme muun muassa Valspar- akryylimaaleja. Myös metallivärit ovat mahdollisia.

Maali suojaa kalustoa

Rungon tai hytin maalaus kannattaa tehdä ajoissa, sillä maali suojaa raskaan kaluston pintaa ruosteelta ja muilta epäpuhtauksilta – hyvä maalipinta pitää laitteen hyvässä kunnossa. Runkohuolto tulee ajankohtaiseksi, kun vanha maalipinta alkaa rapistua ja alat huomaamaan kuplimista vanhassa maalipinnassa.


Maalaamme myös hytit firman väreihin. Mikä tahansa väri onnistuu.


Kun raskaan kaluston maalaus tulee ajankohtaiseksi, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää. Osaamme neuvoa mitä kalustolle voi tehdä ja mikä on paras ratkaisu kulloiseenkin tilanteeseen. Neuvomme ja konsultoimme myös pinnoitevalinnassa.

Nykyaikaiset tuotantotilat tehostavat ja nopeuttavat maalaustyötä

Tarvaspinnoitteen uusi raskaan kaluston maalaamo
valmistui 2019. 360 m2 hallissamme on 14,5 x 6,5 maalauskammio ja oviaukot 5x5m.Maalauskammio on erikseen lämmitettävä ja eristetty, mikä säästää energiankulutusta. Valaistus on hoidettu energiaystävällisillä led-valoilla, jotka valaisevat tehokkaasti. Valaisimilla ja tehokkaalla ilmanvaihdolla saadaan aikaan laadukas lopputulos.
Maalamon etuosassa on tilaa esivalmistella kahtakin
kuorma-autoa kerralla kolmannen ollessa maalauskammiossa. Halli on läpiajettava.
Myös kevyt kuorma-autot ja pakettiautot kuuluvat
Tarvaspinnoitteen tuotesegmenttiin.

Toimitusaika

Kun on kyse raskaasta kalustosta ja muista työkoneista ja laitteista, toimitusajat ovat usein hyvin tiukkoja. Läpimenoaikamme on mahdollisimman lyhyt ja prosessi tehokas. Pyydä tarjous, niin saat arvion työn aikataulusta ja kustannuksista.

Raskaan kaluston maalaamo Tarvaspinnoite - ota yhteyttä

Maalaamo Tarvaspinnoitteen työntekijät ovat maalauksen ammattilaisia. Porukkamme on koulunkäynyttä ja osaavaa. Kokemusta löytyy varsin pitkältä ajalta. Laadukas työnjälki ja kustannustehokas hinta yhdistyvät meillä toimivaksi kokonaisuudeksi.
Voit soittaa meille, lähettää meille sähköpostia tai tulla käymään hallillamme Tarvasjoelle 10-tien varrelle Tyllin teollisuusalueelle. Jutellaan ja selvitetään mitä kalustollesi kannattaa tehdä. Ota yhteyttä!

Tarvaspinnoite
Myynti ja hallinto
Ari Virtanen
+358 50 361 4033
ari.virtanen@tarvaspinnoite.fi

Tuotanto
+358 45 173 9464
tuotanto@tarvaspinnoite.fi


Maalaamo Tarvaspinnoite – laadukasta työtä kustannustehokkaaseen hintaan!