Laadukkaasti toteutetut laivateollisuuden alihankinta maalaukset

Laivateollisuuden maalaus- ja pintakäsittelytyöt

Tarvaspinnoite Oy on pintakäsittelyn luotettu asiantuntija, joka tunnetaan niin teollisuuden kuin raskaan kaluston maalaamostaan. Laivateollisuuden alihankintamaalaus ja maalaustyöt ovat erikoisalaamme. Yrityksemme juuret ovat Varsinais-Suomessa, josta käsin palvelemme yrityksiä sekä Varsinais-Suomen että koko kotimaan alueella.

Laivateollisuuden maalaus- ja pintakäsittelytöissä olemme erikoistuneet maalaamaan vaativia sisäpuolen pintaosia, joissa käytetään materiaaleina esimerkiksi sähkösinkitettyä peltiä, alumiinia ja terästä. Tilavat tuotantotilamme sopivat laiva- ja meriteollisuuden vaativienkin pintaosien hiekkapuhallukseen ja maalaukseen – otamme mielellämme haasteita vastaan!

Laivateollisuuden alihankintamaalaus

Teemme laivateollisuuden alihankintamaalaukset ja -pintakäsittelyt alan yrityksille sovitusti ja joustavasti. Tilava, erillinen teollisuusmaalaamomme soveltuu kaikenlaisten ja -kokoisten osien kokonaisvaltaiseen pintakäsittelyyn. Kattava kalustomme mahdollistaa erilaisten pintojen turvallisen ja tehokkaan käsittelyn maalausstandardien mukaan.

Käsittelemme pinnat huolellisesti vaihe vaiheelta aina valmiiseen lopputulokseen asti – sovituin tuottein ja menetelmin, totta kai. Viimeistelty työnjälki on paras käyntikorttimme, jonka avulla luomme kestäviä asiakkuussuhteita niin lähelle kuin kauas.

Laivateollisuuden lisäksi tarjoamme alihankintamaalausta myös muiden teollisuusalojen yrityksille. Referensseihimme voit tutustua Teollisuusmaalaamo-sivun alaosassa.

Laadukas lopputulos kestää aikaa ja käyttöä

Huolellisesti, sopivin tuottein ja menetelmin tehty maalipinta suojaa pintaa ja pidentää osien elinkaarta. Työntekijämme ovat koulutettuja erikoismaalauksen ammattilaisia, ja käytämme laivateollisuuden maalauksissa aina alan pinnoille tarkoitettuja erikoistuotteita. Näin valmis lopputulos täyttää laatukriteerit sekä kestää aikaa ja käyttöä vaativissakin kohteissa.

Asiakkaidemme tiukat aikataulut ovat meille tuttuja. Siksi panostamme tuotantomallissamme myös nopeaan toimitusaikaan sekä kustannustehokkaaseen prosessiin. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että sovitut maalaus- ja pintakäsittelytyöt tehdään sovitussa aikataulussa ja kustannuksin.

Noudatamme yrityksessämme ISO 9000 -laatujärjestelmää, joka luo puitteet vastuulliselle ja korkealaatuiselle toiminnalle. Olemme myös mukana Luotettava kumppani -ohjelmassa ja noudatamme sen määräyksiä ja velvoitteita.

Teollisuus- ja raskaan kaluston maalaamo vaativiinkin kohteisiin

Tarvaspinnoite Oy palvelee raskaan kaluston omistajia sekä eri teollisuudenaloja Turusta ja Varsinais-Suomesta aina ympäri Suomen. Nykyaikainen kalustomme sekä pätevät osaajamme mahdollistavat tasokkaat maalaus-, märkämaalaus- ja hiekkapuhalluspalvelut eri vaativuusluokkien tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai lähetä meille tarjouspyyntö tarpeistasi, niin kerromme miten voimme palvella!