Hiekkapuhallus alueella Turku - Salo - Lieto sekä koko Varsinais-Suomen alueella monipuolisesti Tarvaspinnoitteelta.

Hiekkapuhalluksella puhdistetaan tehokkaasti käsiteltävä pinta epäpuhtauksista, kuten ruosteesta ja vanhasta maalista. Tarvaspinnoite hiekkapuhaltaa sekä uusia että vanhoja laitteita ja rautarakenteita aina maatalouskoneista ja raskaasta kalustosta telakkateollisuuden tarpeisiin.

Käytämme hiekkapuhalluksessa laadukkaita hiekkalaatuja, jotka toimitetaan irtonaisena ja varastoidaan siiloissa. Hiekkojen raekoot vaihtelevat 0,5 mm:stä aina 2 mm:iin. Raekoko valitaan puhallustyön kohteen mukaan. Hiekkapuhalluksen ilmantuotto on yli 10 m³ / min. Hiekkapuhallus toteutetaan alan standardien mukaisesti.

Hiekkapuhallusta konepajojen, raskaan kaluston ja maatalouden tarpeisiin. Hiekkapuhalluksen lisäksi palveluihimme kuuluu myös märkämaalaus ja raskaan kaluston maalaus.

Hiekkapuhallus Turku - nykyaikaisella kalustolla ja ammattitaitoisesti

Hyvät työvälineet mahdollistavat onnistuneen työnjäljen – koulutetut ja kokeneet alan ammattilaiset takaavat laadukkaan lopputuloksen. Hiekkapuhalluskalustomme on nykyaikaista ja työntekijämme alan ammattitaitoisia osaajia, jotka ovat saaneet pohjatiedon koulunpenkiltä ja hiekkapuhalluskokemusta löytyy jo toistakymmentä vuotta. Tutustu kalustoon ja halliimme »

Hiekkapuhallushallimme on läpivirtaushalli

  • 22 x 12 m eli 300 m²
  • Oviaukko 4 x 4,5 m

Pohjatyöt tulee suorittaa tarkasti

Kaikessa maalauksessa pohjatyöt ja esikäsittelyt tulee tehdä tarkasti ja huolellisesti, jotta lopputulos on paras mahdollinen – jos pohjatöissä fuskataan, maalipinta ei ole kovin pitkäikäinen.

Vanhat pinnat

Pohjatöiden merkitys korostuu entisestään, kun kyseessä on vanhan pinnan uudelleenkäsittely. Ruoste ja vanhat maalin jämät on poistettava huolella, jotta uusi pintakäsittely on mahdollisimman laadukas ja kestävä. Hiekkapuhalluksen avulla käsiteltävä pinta puhdistetaan ja karhennetaan. Näin saavutetaan paras mahdollinen maalin tarttuvuus.

Uudet pinnat

Uusi pinta ei vaadi yhtä paljon pohjakäsittelyä kuin vanha. Seuraamme alan standardeja; uuden kappaleen hiekkapuhallusasteita ovat hiekkapesu sekä SA 1, SA 2, SA 2,5 ja SA 3 . Hiekkapuhallusaste voi olla ennakkoon määritetty tai asiakkaan määrittämä. Tarvittaessa keskustelemme asiakkaan kanssa hiekkapuhalluksen toteutuksesta tapauskohtaisesti.

Hiekkapuhallushallimme sijaitsee Tarvasjoella – meille on helppo tulla

Uudet tuotantotilamme sijaitsevat Tyllin teollisuusalueella Tarvasjoella 10-tien vieressä. Sijaintimme on keskeinen ja meille on helppo tulla. Meille on matkaa 30 km Turusta sekä Salosta. Tarvaspinnoitteen teollisuusmaalaamo on yksi Varsinais-Suomen suurimpia.

Olipa kohteesi maatalouskone, kuljetuskärry, kuorma-auto tai muu rautarakenne, Tarvaspinnoite tekee pintakäsittelyn huolella hiekkapuhalluksesta märkämaalaukseen.

Lähetä meille tarjouspyyntö »

Ammattitaitoinen hiekkapuhallus Tarvaspinnoite Oy:ltä

Hiekkapuhallus on kuulunut yrityksemme toimenkuvaan jo vuodesta 2005 eli yrityksemme perustamisesta lähtien. Olemme kokenut osaaja, jonka työnjälki on siistiä ja tarkkaa. Teemme työmme aina laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Tilaukset toimitamme sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Tarvaspinnoitteen ammattitaitoon luottavat mm:

Hiekkapuhallus Turku - Tarvaspinnoite Oy

Pyydä tarjous »